Мэргэжлийн хяналтын ерөнхий газраас аюулгүй хоол хүнсний 5 түлхүүрийг хүргэж байна.
- Цэвэр, эрүүл байх
- Хоол хүнсийг зохих температурт хадгалах
- Болгосон болон түүхий хүнсийг тусгаарлах
- Угаах, зайлах
- Хоол хүнсийг гүйцэд чанах
2019-02-05 13:24
Нийтэлсэн Б.Баясгалан
3 мин унших
Мэргэжлийн хяналтын ерөнхий газраас аюулгүй хоол хүнсний 5 түлхүүрийг хүргэж байна.
Сэтгэгдэл бичих
Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдад хүндэтгэлтэй хандана уу. Ёс бус сэтгэгдлийг Peak.mn сайт устгах эрхтэй.
Санал болгох мэдээ
Нүүрс баяжуулах үйлдвэрийн барилгын ажлын явц 70 хувьтай байна
Computex 2023: Тайбэйд дэлхийн технологийн шилдгүүд шинэ трендүүдээ танилцуулж байна
Монгол Улс яст мэлхийн хурдаар хөгжсөөр байх уу?
Аж үйлдвэрлэлээ боомилсон шийдвэрүүд ба АМНАТ-ын уршиг
Ким Чон Соль: Монголчууд ядуу хүн л ногоо тарьдаг гэж боддог